Asuntokaupat - Oulun Kosteustutkimus Oy

Asuntokaupat

Lomakkeen täyttäminen

Puolueeton kosteusmittaus tai laajempi kuntotarkastus tarjoaa mielenrauhaa sekä ostajalle että myyjälle. Oulun Kosteustutkimuksella on yli 20 vuoden kokemus Oulun alueen eri aikakausien rakennuksista, rakenneratkaisuista ja saneerauskohteista. Käytössämme on aina alan uusin tieto, ammattitaito ja laitteisto, ja saat valmiin raportin sähköpostiisi nopeasti. Pirauta p. 041 730 5405 tai laita sähköpostia okt@oulunkosteustutkimus.fi, niin jutellaan lisää!

Asuntokaupan kosteusmittaus ja kuntotarkastus

Kosteusmittauksessa ja kuntotarkastuksessa saat selville asunnon rakenteellisen kestävyyden, turvallisuuden sekä asumiskelpoisuuteen vaikuttavat puutteet, viat ja riskit. Tarkastuksen tekee rakennustekniikan insinööri, rakennusmestari tai sertifioitu rakennusterveysasiantuntija/kosteusmittaaja. Käytämme In4mo-sovellusta, jolla saamme kirjallisen raportin tehtyä lähes valmiiksi paikan päällä, ja sinä saat valmiin raportin sähköpostiisi jopa saman päivän aikana.

Asuntokaupan kosteusmittaus

Asuntokaupan kosteusmittaus tehdään pintoja rikkomattomin menetelmin aistinvaraisesti sekä pintakosteusmittareilla. Talotekniikan arvioimme näkyviltä osin sekä käyttäjältä saatavan informaation perusteella, myös asunnon iän huomioiden.

Asuntokaupan kuntotarkastus

Asuntokaupan kuntotarkastuksessa tehdään perusteellinen selvitys asunnon rakennetyypeistä ja rakenteen kunnosta. Tarvittaessa rakenteita avataan, jotta pystymme tutkimaan rakenteiden kuntoa pintoja syvempää. Kuntotarkastuksessa tuodaan ilmi rakennuksen tämänhetkinen kunto sekä lähitulevaisuuden huolto- ja korjaustarpeet.

Lämpökuvaus

Lämpökuvaus on nopea tapa paljastaa kiinteistön rakenteiden lämpöteknisiä ongelmia rakenteita rikkomatta. Se antaa luotettavaa tietoa kiinteistön energiankulutukseen vaikuttavista lämpö- ja ilmavuodoista, jotka lisäävät energian kulutusta ja heikentävät asumisviihtyvyyttä. Lämpökuvauksella voidaan myös paikantaa sähkölaitteiden ja koneiden vikakohdat, rakenteiden sisäiset putkivuodot ja lattialämmitys.

Homekoira

Oulun Kosteustutkimuksen kautta voit tilata myös homekoirapalvelut. Homekoiran käyttöä suositellaan kuntotarkastuksen lisävarmistukseksi etenkin iäkkäämmissä kiinteistöissä.

Esitietolomake

Lataa tästä täytettävä esitietolomake. Voit täyttää lomakkeen esimerkiksi Adobe Acrobat Reader -ohjelmalla, ja lähettää tallennetun tiedoston tietoineen osoitteeseen okt@oulunkosteustutkimus.fi.